Open

 2008.11.14. 01:20

1. Hagyd ki a leszólítós dumákat. A legtöbbjük úgyis gáz. Elkezdhetsz vele simán beszélgetni valamiről, mintha már ismernéd, vagy kikérheted valamiről a véleményét. Én ezt a megoldást eléggé szeretem.

Az ismerkedésnek rituáléi vannak. Kézfogás stb. Amikor két ember találkozik először semleges témákról beszél. Dög unalom. Ha nem így kezdjük a találkát, akkor az norma szegésnek minősül. Ez kicsit kényelmetlen lehet, de szokatlansága miatt mindenképpen figyelem felkeltő. A célunk ismerkedésnél az, hogy mimnél hamarabb intim (nem szexuális értelemben vett) helyzetet teremtsünk. Ami adott esetben például felhőtlen beszélgetést, bizalmat, és utána testi közeledéseket jelent.

Ez a nyitás azért is jó, mert szokatlan, nehéz leszerelni. A lány fel sem eszmélt, de már egy érdekes témáról beszélget veled. A baj az, hogy eljöhet egy pillanat, amikor ráeszmél, hogy beszélgetéseteknek semmi alapja nincsen, és kicsit összeomlik a dolog. Itt kell váltani, de mivel már beszélt veled ez nem lesz nehéz.

Címkék: open evolúció lány nők szöveg pszichológia szövegek nyitás csajozás csajozós leszólítás felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr67768143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása