Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az élet legfőbb célja

 2008.11.09. 15:20

Az élet legfőbb célja: ősi kérdés, de itt most nem valami ködös filorizsára kell gondolni, hanem a legalapabb ösztönre, az élet ösztönre. Ez alapján legfőbb feladatunk az életben a túlélés, és a szaporodás. Minden amit teszünk erre épül, ha például karriert építünk akkor a túlélési értékünket próbáljuk növelni, ha csajozunk, akkor a szaporodási esélyünket akarjuk megváltoztatni.

Egy ember értékét is ilyen kategóriákban mérhetjük talán a legpontosabban. A nőkben léteznek úgynevezett vonzalom kapcsolók, amik különböző értékek közvetítésekor felkattannak. A csajozásban ezeket igyekszünk maximálisan kihasználni.

Minden pasi ki van bukva, hogy a nők a pénzre mennek. A pénz, az egy komoly túlélési érték, tehát vonzalmat kelt, ezzel nincs is így baj, hajrá tessék gazdagnak lenni! :-)

A nők vonzódnak a vezetőkhöz is. "Leader of men". Ha látszik, hogy te vagy egy társaság középpontja, és ha az a társaság ráadásul értékes emberekből áll az komoly plusz pont.

Ezt a sort még folytathatnám, de tökre nincs kedvem. Mindenki agyazhat rajta kedve szerint.

Címkék: sex evolúció lány nők szöveg pszichológia szövegek csajozás csajozós leszólítás felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr99758714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása