Ricky és a canned material

 2008.11.10. 13:17

Ricky haveromról szeretnék ma mesélni nektek. A srác nem rossz abban, amit művel, ha megtetszik neki valaki, akkor harcol érte, addig, amíg össze nem jön. Azt mondja, neki érzések kellenek a szexhez, és komolyan megismerkedik a kiszemelttel.

Alapból a srác szörnyen egoista, és ez jó benne. Jól használja a peacockingot, pávázást, ami azt jelenti, hogy felhívja mások figyelmét önmagára valamilyen ruhadarabbal, vagy viselkedéssel. Legutóbb a farka elé tett 3 energiaitalt, amikor megérkeztünk a házibuliba. Az lett mindenki első benyomása róla, hogy egy gátlástalan fasz, aki meg mer bármit tenni, illetve ami fontosabb, hogy nincsen rá hatással az amit mások gondolnak.

Jó asszociációs késsége van, emiatt a beszélgetéseket egymásba tudja kapcsolni, a témát olyan irányba tereli, amilyenbe szeretné. Ez az, amit nekem meg kell tanulnom.

Mesélt egy lányról, aki az új kiszemeltje. Kihívta beszélgetni, mondta neki, hogy egy haverjának nagyon tetszik. Dumálgattak, fejlődött a beszélgetés, később elárulta neki, hogy ő az a haverja, vagyis neki tetszik. A nőnek pasija van, és nem akarja megcsalni, de tény, hogy alakul köztük valami.

Érdekes szövegeket az ember ritkán tud rögtönözni. Valójában mindig tudásunkra hagyatkozunk, amikor beszélünk, emiatt nem gond kész szövegeket használni. Ezek a canned material-ok, azaz konzervek. Minél több ilyen van, és minél jobban adjuk elő öket annál jobb, de sokat kell gyakorolni őket. Én az ember vagyok aki jobbára szótlan, és egy sztorit csak egyszer mesél el. Mindnyájan ismerünk azonban embereket, akik friss történetüket egy nap alatt mindenkinek előadják akivel találkoznak. Bár idegesít minket, de sajnos ők csinálják jól. Ha beszélsz, repül az idő akár randi közben is, és ha jó vagy ritkán merül fel az, hogy amit mondasz az unalmas. Ha nem beszélsz az nem csak hogy unalmas, hanem a szünetek miatt még őrjítő is.

Konklúzió: kész témákat kell tartalékba raknod, és meg kell tanulnod őket használni.

Címkék: nők szöveg szövegek csajozás csajozós leszólítás kány felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr14761387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása