Kontakt

 2008.11.30. 23:14

Előfordul, hogy hosszasan beszélgetek egy lánnyal, anélkül, hogy esélyt látnék arra, hogy romantikus vizekre terelhessem a társalgást. Gondolok például egy buszútra egy osztálytárssal, vagy egy véletlen összefutásra egy ismerős lánnyal, akivel még nem tartanak ott a dolgok, hogy ezek után felhívhassam bármi ok nélkül. A lány pedig tetszik, tehát a kapcsolatot szorosabbra kell fűzni.

A másik eset az, amikor a szimpátia megvan, de a lány nem az a rögtön összekavarós könnyű eset. Van akinek ehhez több kell egy röpke beszélgetésnél. Ezek a lányok mindenki érdeklődését felkeltik, nehéz esetnek szoktuk őket elkönyvelni, holott csak szeretnek biztosra menni a kapcsolataikban, tesztelni, hogy vajon tényleg érdemesek vagyunk e rájuk.

Ha nem vigyázunk az ilyen lányokat soha többé nem látjuk, vagy ha mégis egy biccentésnél nem kommunikálhatunk velük többet. Mi tehát a megoldás?

Jó ötlet a beszélgetésbe beleszőni valami olyan dolgot, amit a későbbiekben meg tudunk osztani majd egymással. Valami jó dolgot ajánlani, aminek a részletei sajnos csak otthon vannak meg, és csak emailben, vagy msn-en lehet megosztani. Most igyekszem leírni pár dolgot ami eszembe jut, de mindenki kitalálhatja a saját kontakt megteremtő ötletét.

A legegyszerűbb a házi feladattal kapcsolatos információk megosztása.

Jó ötlet lehet a közös buli megszervezése.

Ha közösen mentek vásárolni, a lány észre sem vette, és meg is volt az első randitok. (Legjobb élményem így az IKEA-ban volt. Jó sok a kanapé :-))

Vannak lányok akiknek könyvet lehet ajánlani. (nem túl sok)

Itt is elég fontos a gyors asszociáció. Kialakul a beszélgetés egy témáról, és ha szerencséd van tudsz valami adalékot hozzá, amit csak valamikor máskor tudsz közölni. Vagy találtok valami közös apróságot, amit lehetne együtt is csinálni. Nem árt tehát sok mindenben otthon lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr22797015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása