Kelts érzéseket

 2008.11.10. 14:05

Mindenki akkor érzi jól magát a társalgásban, ha az érzelmeket kelt benne. Meg kell próbálni tehát a csaj érzelmet felkorbácsolni akármilyen módon. Ezeket az érzéseket nem irántad fogja érezni, de mégis te vagy a társa akkor, amikor átéli őket, így találkozásotokra, mint egy érzelmi hullámvasútra fog visszagondolni, és arra, hogy milyen jó veled

Megpróbálok pár lehetséges ötletet felvázolni, de nyugodtan bővítsétek a listámat.

1.Beszéltesdd a tökéletes pasiról, és arról, hogy mit tenne, ha itt lenne. Mit érezne, és hogyan csábítaná el. Eközben vezesd úgy a társalgást, hogy érzései stimulálódjanak. Ez azért is jó, mert ki tudod deríteni, hogy milyen emberrel feküdne le a legszívesebben. Visszafogottabbal, vagy vagányabbal, stb. Miután tudod, mit szeretne, akár lehetsz te is olyan, mindenesetre nem fogsz nagyot hibázni, egy vegának nem fogsz pl. a disznóvágásról mesélni.

2a.Tudd meg a hobbiját, és beszéltesd az élményeiről. Ha el tud kalandozni melletted, akkor az a beszélgetés már kicsit sem feszült. Jó úton haladsz a csaj meghódítása felé. Később te is bevezetheted őt a te világodba. Ha jól mesélsz átélheti ő is azt amit te érzel egy bizonyos dolog iránt.

2b.Közösségi érzést sem árt kialakítani a nőben. Ha mesél például a sí élményeiről, és hogy mennyire szeret sízni, akkor te egy érdekes sztorin keresztül bizonyítsd azt, hogy te is imádod a téli sportokat. Ne direkten ismételgesd, hogy "én is, én is, én is". Itt jön Ricky nagy tehetsége, az asszociációk fejlett használata.

2c. - Milyen csini vagy, sportolsz valamit?
     - Látom a testtartásodon, hogy sportolsz!
     - Jól táncolsz, Jól lehet vezetni. stb...

Címkék: evolúció lány nők szöveg pszichológia szövegek csajozás csajozós leszólítás felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr94761458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása