Nekem nem jön minden magától, emiatt brain stormingolnom kell, ki kell találnom jó témákat, amik foglalkoztatnak. A pszichológia mindig is érdekelt, sokat is tudok róla, de itt is meg kell találnom az előnyös és érdekes részeket.

Ismerni kell a nőket, meg kell tanulni a fejükbe látni. Általában keveset Countereznek, így egészen fiatal koruktól kezdve többet vannak társaságban, mint mi férfiak. Ez egyébként a régi időkre is visszavezethető: Amíg a férfi vadászott, a nő otthon vigyázott a gyerekekre, kézimunkázott a többi nő társaságában, és valami hihetetlen mennyiségűt kommunikált. Így a női agyban dupla helyet foglal el a kommunikációért felelős rész, azt a helyet is elfoglalja, ami a férfinél a tájékozódásért felelős.

A társas érintkezésnek több szintje lehetséges. A templomi közösségektől az intimitásig. Ezeken belül található a csevegés. Jó idő van, stb. De erről a kommunikációs formáról hamar át kell térni intimebb, vagy érdekesebb témákra.

Ha csajozunk, akkor az első lépésben magas értékeket igyekszünk közvetíteni, miközben kicsit le is csökkentjük a nő önbizalmát. Így sokra fog bennünket tartani. Magas érték közvetítésekor (DHV: Demonstrate Higher Value) próbálunk minél több vonzalomkapcsolót felkattintani, de közben ezt úgy tehetjük, hogy a lány kicsit rosszabbnak érezze magát nálunk, ezt apró oltásokkal is tehetjük. 

Címkék: evolúció nők szöveg pszichológia szövegek csajozás csajozós leszólítás kány felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr68761411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása