Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Helló emberek! Ezen a blogon csajozási taktikákat fogok felvázolni nektek! A tudás aminek a birtokában vagyok hatalmas önbizalmat ad, de még jócskán bővítésre szorul, és a hibáit, tévhiteit ki kell javítani!

Amikor meglátunk egy gyönyörű nőt sokunk csirkévé válik, és nem mer oda menni hozzá. Ezt a fogalmat a Mystery Method approaching anxietynek, azaz megközelítési pániknak hívja. (Olvassátok el: érdemes). Több oka lehet a parának, az egyik a beégéstől való félem: Az őskorban az emberek apró közösségekben éltek, ahol hogyha leszólítottál egy nőt, és ő visszautasított a hír hamar elterjedt, és a többi nő is vonakodva fogadta el közeledésedet. Ez mintegy belénk rögződött azóta is, és most is félünk a visszautasítástól, sérti az egónkat, holott nem kéne. Nem lehet minden moove elsőre tökéletes, és minél többet gyakorlunk annál jobbak leszünk. A mai társadalmakban milliók élnek, szóval ha bebuksz egy csajt tuti nem jut el a hír mindenkihez.

Ezen gyakorlással túl tesszük magunkat, nem gond.

Az én legfőbb gondom az az, hogy amikor leszólítok egy lányt, és elkezdem fűzni, akkor hogyan jutok egyről a kettőre. Hogyan leszek barátságos, hogy tetszem meg neki, és hogyan kerüljem el ezek közben a zavaró csöndeket. Ezen sokat kell még csiszolnom, de nem gond, szeretem ezt csinálni.

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mint amikor sikeres vagy a csajoknál. Nekem ez nem csak a hobbimmá vált, de szinte függő lettem az érzéstől. És ha az ember szeret valamit csinálni, akkor az a minimum, hogy jó is benne. Úgyhogy írjatok, osszátok meg sztorijaitokat, és fejlődjünk együtt. Nem szégyen mestert választani, ez egy tudomány, amit meg kell tanulni!

Címkék: sex evolúció lány nők szöveg pszichológia szövegek csajozás csajozós leszólítás felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr37758694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása