Screening

 2008.11.10. 14:15

A screening a nő értékeinek kiderítése, személyiségének megismerése. Három dologra is használjuk. Egyrészt megtudjuk, hogy milyen a csaj; érdemes e vele bármit kezdeni. Másrészt azáltal, hogy megismered, értékes oldalait igazolhatod neki, hogy miért tetszik neked. Bebizonyíthatod, hogy nem csak a formás feneke az ami "megfogott" benne. Eddig a pontig nem is mutathatsz komolyabb érdeklődést irányában. A harmadig, hogy megismered, és ez által már specifikálhatod hódításodat. Tudhatod, hogy milyen ember az aki bejön neki, és olyan témákról beszélhetsz, amik feltehetőleg felkeltik majd érdeklődését.

Vigyázni kell, hogy soha ne legyen vallatás jellege a dolognak, mert az kényelmetlen. A kérdéseket pártatlanul kell feltenni, de érdemes sztorikba burkolni őket. Itt van pár kérdés a netről, de ki kell majd fejtenem őket. Ez egyetemi szint, nem csak a gyakorlati alkalmazást, hanem az elméletet is tudni kell.

Mi az, amit akar?
Mi az, amit szeret?
Szerinte neki mire van szüksége?
Szerinte mi az, amit megérdemel?
Mi olyan történt vele korábban, amit szeretné, ha újra megtörténne?
Mi az, ami megrémíti?
Mi az, ami boldoggá teszi?
Mi az, amitől szexisnek érzi magát?

Kérdések, amik által te megértést szimulálhatsz:

- Mi a legszokatlanabb dolog, amit valaha bevallott? (Remélhetőleg valami szexszel kapcsolatos dolog jön elő.)
- Szerinte milyennek látják a barátai? (Ez használható az értékek kiderítéséhez és bevezetésképpen a tenyérjósláshoz is.)
- Szerinted én milyen vagyok? Hasznos értékelést kaphatsz arról, hogy milyennek lát téged és hogyan haladsz a hódítással.
- Mi az első emléked gyermekkorodból? Ha pozitív vagy csak akár semleges töltésű is a dolog, ragadd meg és beszéltesd erről - ha ilyen dolgokról beszél, azt már lelki szemeivel feltárulkozásként élheti ezt meg.
- A legkedvesebb / legaranyosabb élményed az iskolával kapcsolatban? (Remélhetőleg ismét valami olyasmiről lesz szó, erről is beszéltesd, ha nem, kérdezz konkrétabban.)
- Az első nap az iskolában? (Uaz, mint az első gyermekkori élménynél, de ne kérdezd meg a "legkedvesebb élmény az iskolából" előtt - még a végén túl könnyű lenne számára, és azt válaszolná, hogy az első nap volt az, és megfosztana a romantikus elbeszéléseitől.
- Mikor voltál a legnépszerűbb a barátaid körében? Emlékeztesd a "régi szép időkre".
- Emlékszel az első alkalomra, amikor komolyan és reménytelenül szerelmes lettál valakibe? :-) Hogyan történt?
- Melyik volt életed legboldogabb pillanata?
- Milyen szerepet játszanál el legszívesebben, ha egy filmben szerepelhetnél?
- Milyen életcél elérése okozta eddig számodra a legnagyobb örömet?
- Mennyire ismered magadat?
 

Címkék: evolúció lány nők szöveg pszichológia szövegek csajozás csajozós leszólítás felszedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozosblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3761483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása